Εμπορικές εφαρμογές

Οργανώστε και αυξήστε την αποδοτικότητα της επιχείρησης σας με την καλύτερη εμπορική εφαρμογή της αγοράς

Τιμολόγηση επί αυτοκινήτου

Αυξήστε τον κύκλο των εργασιών σας εκτελώντας παραγγελίες και παραδόσεις προϊόντων την ίδια χρονική στιγμή

Custom Εφαρμογές

Με την κατάλληλη τεχνογνωσία η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην ανάπτυξη custom εφαρμογών λογισμικού που ικανοποιούν αποκλειστικά τις δικές σας εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις.

Συμβόλαια Υποστήριξης

Η εταιρεία μας παρέχει συμβόλαια υποστήριξης τα όποια προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητου κλίμακας. Όλα τα συμβόλαια χαρακτηρίζονται από την προσιτή τους τιμή και την ευελιξία των παροχών τους.

Ασύρματη παραγγελιοληψία

Ολοκληρωμένες λύσεις μηχανοργάνωσης για χώρους εστίασης.

GDPR – Λογισμικό Ασφάλειας δεδομένων

Αναλαμβάνουμε την προστασία των ευαίσθητων προσωπικά δεδομένων μιας επιχείρησης με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Επισκευή H/Y

Το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας κατέχει πολυετή εμπειρία στις επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών και είναι ικανό να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα σε επίπεδο Software - Hardware.

Επισκευή Laptop

Κατέχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, αναλαμβάνουμε τον έλεγχο, την συντήρηση και την επισκευή παντός τύπου φορητού - Laptop υπολογιστή. Ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους ελέγχου και αποκατάστασης των εκάστοτε περιπτώσεων, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις εξής περιπτώσεις

Data Backup & Recovery

Στο ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριό μας, έχουμε την δυνατότητα να εξετάζουμε με λεπτομέρεια τόσο το υλικό όσο και το ηλεκτρονικό μέρος σκληρών δίσκων.

Δίκτυα & Ασφάλεια

Σε μια εποχή που η πληροφορική εξελίσσεται ραγδαία, η ανάπτυξη υποδομών με σύγχρονα δίκτυα είναι σημαντική. Η εταιρεία μας αναλύει τις ανάγκες και τον χώρο σας και προτείνει τις καλύτερες δυνατόν υλοποιήσεις.

Συστήματα ασφαλείας

Έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε έλεγχο του χώρου σας ακόμη και όταν δεν είστε εκεί, εξοπλίζοντας με Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης (CCTV) οικίες, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, μεγάλες επιχειρήσεις, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, χώρους στάθμευσης κ.α.